Starački dom Linija života proslavio rođendan sa 77-godišnjom Sarafinom

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nakon što je 30. avgusta ove godine sa radom započeo starački dom “Linija života” koji se nalazi u mjestu Guvna daleko od buke i gužve, što korisnicima omogućava potpuni mir. Kapacitet doma se svakim danom puni a korisnici, njih 14, su prezadovoljni uslugama koje im se pružaju sa stručnim osobljem koje iza sebe ima dugogodišnje iskustvo. 

Direktori ove ustanove Elmir Velić i Munir Ramulj ne kriju zadovoljstvo dosadašnjim učinkom: “Za nepuna 4 mjeseca smo postigli ogroman uspjeh, dobili smo 14 stalnih korisnika doma koji imaju cjelodnevnu brigu i njegu od strane našeg osoblja koje čine iskusni medicinski radnici te dr. specijalista sa dugogodišnjim iskustvom. Danas smo proslavili rođendan sa našom dragom korisnicom Sarafinom Ljubas koja je napunila 77 godina i iznenadili je tortom te joj uljepšali dan.”

Ono što je bitno spomenuti a šta čujemo od djece roditelja koji se nalaze u ovome domu jeste činjenica da je higijena na nivou zapadnih zemalja. O svemu se vodi računa tako da nijedan korisnik nije bez brige i njege tokom 24 sata.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o