Sportski kolektivi u Bugojnu u saradnji sa našim portalom sumiraju 2015. godinu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Kako se bliži kraj godine, tako i u sportskim kolektivima  u našem gradu slijedi sumiranje rezultata koji su napravljeni u godini koja je na izmaku.

Bilo je tu uspona i padova, a za veći iskorak nije bilo prostora, ali ni znanja. Kao i dugo godina unazad, finansije su najveći problem za sportske kolektive,  ma da tu svakako možemo govoriti  i o brojnim drugim činjenicama zbog kojeg je sport u našem gradu  na veoma niskim granama.

Izostala je i podrška odgovornih, a tu svakako vrijedi istaći i osnivanje velikog broja novih klubova što svakako nije doprinijelo ničemu dobrom. Kvantitet je tu, a kvalitet mnogo daleko…

Ipak, ne želeći tražiti krivce u svemu tome, naš portal svim sportskim kolektivima u gradu nudi besplatan prostor na našem portalu u kojem će kolektivi sumirati svoju sezonu, istaći najbolje rezultate i svoje pojedince, ali i s ciljem rješavanja istih otkriti i koji su to glavni problemi u njihovom svakodnevnom radu.

Svi sportski klubovi u našem gradu koji su spremni na ovaj vid saradnje mogu nam svoje izvještaje o rezultatima u 2015. godini dostaviti na naš mail adresu bugojnodanas@gmail.com.

Sav materijal koji dobijemo biti će objavljen u cijelosti, a svim našim sportskim kolektivima, sportistima  i sportskim radnicima želimo puno sreće u 2016.godini sa željom za nastavkom uspješne i korektne saradnje.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/