Sloga nastavlja prljavu igru: Na današnjoj press konferenciji govore neistine da ih niko nije kontaktirao za ulaznice (DOKAZI)

https://www.bugojno-danas.info/

Danas je održana press konferencija MRK Sloga pred subotnju utakmicu protiv RK Iskra.

Na press konferenciji su iznijeli niz neistina o ulaznicama. Sportski direktor MRK Sloga je izjavio:”Kao sportski direktor kluba želim da informišem sportsku javnost da niko iz uprave kluba mene nije kontaktirao, mislim na upravu RK Iskra, obzirom da predstavljam i zastupam klub, niko me nije nazvao“.

To naravno nije istina, a uvjerit ćete se u nastavku. Naime, nakon što je RK Iskra razgovarala sa kontakt osobom Demirović Semirom koji je sekretar MRK Sloga i koji je kazao da da se pošalje zvaničan mail što je Iskra i uradila 30.04.2018. godine u 21:09:14, a mail Vam prenosimo u cijelosti a dokaz će biti ispod teksta ovoga članka: “Poštovani, Upravni odbor MRK “Iskra” Bugojno održao je sastanak na kojem je zaključeno da će navijači našeg kluba organizovano putovati na utakmicu 24. kola, koja se igra u Gornjem Vakufu-Uskoplju između RK “Sloga” Gornji Vakuf-Uskoplje i MRK “Iskra” iz Bugojna. Imajući u vidu našu dosadašnju saradnju u vezi prisustva gostujućih navijača, odnosno činjenicu da je naš klub uvijek izlazio u susret vašem zahtjevu za neograničen broj karata (koliko ste tražili), pa od vas tražimo da za naše navijače obezbijedite barem 15% karata od ukupnog kapaciteta dvorane, a bili bismo zahvalni ako taj procenat bude i veći. Sportski pozdrav. Predsjednik Upravnog odbora i Predsjednik skupštine Nahid Šupić, prof. i Asim Šahman”. 

Sloga se udostojila tek jučer 02.05.2018. u 16:49 odgovoriti na mail RK Iskra gdje se stiče utisak da su radi formalnosti odgovorili na mail ne spomenuvši ni u jednoj rečenici niti karte niti navijače, čak se stiče dojam da su odgovorom i provocirali jer tri dana prije utakmice nas obavještavaju o datumu i satnici utakmice, a to su svi znali sedmicama unazad. Njihov mail prenosimo u nastavku, a dokaz ispod teksta ovoga članka: “Poštovani,obavještavamo vas da će utakmica 24-og kola između MRK Sloga i MRK Iskra biti odigrana 05.05.2018. (Subota) sa početkom u 20:00h, sportska dvorana Gornji Vakuf-Uskoplje. Boja domaćih dresova Crveno-Crna a golmani žuta. Želimo vam sretan put i ugodan boravak u našem gradu,sportski pozdrav!

Nakon što je uprava Iskre dobila odgovor, od sekretara MRK Sloga Demirović Semira su danas tražili broj mobitela od sportskog direktora MRK Sloga (dokaz također ispod teksta ovoga članka). Predsjednik upravnog odbora RK Iskra Nahid Šupić je nazvao sportskog direktora MRK Sloga i sa njim razgovarao 29 minuta i 07 sekundi (dokaz ispod teksta ovoga članka). Suština telefonskog razgovora je da za Iskrine navijače nema karata, da navijači Sloge ne daju karte Iskrinim navijačima kako bi mogli organizovano doći.

Jedina nada za bugojanske Vandale jeste da dođu ispred dvorane u subotu u 16:00 i kupe ulaznice za svoje navijače jer ih uprava MRK Sloga tjera na to.

Iznošenje neistine pogledajte na videu ispod od današnje press konferencije na 3 minute i 10 sekundi:

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/