Senad Hadžifejzović operisao srce: Emisiju najavio iz svog doma

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Poznati novinar i voditelj te vlasnik FACE TV obznanio je danas da ima zdravstvenih problema, odnosno poteškoće sa srcem zbog čega je u prethodnom periodu imao i operaciju.

Na samom početku večerašnjeg jubilarnog Centralnog dnevnika, umjesto najavljenog intervjua sa Angelinom Jolie, voditelj emisije Senad Hadžifejzović je iz svog doma i u pidžami objavio da će ovo izdanje CD-a morati da prođe bez njega s obzirom na to da se oporavlja u svom domu nakon ugrađivanja stentova.

“Dugujem svoj život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr. Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima”, kazao je Hadžifejzović između ostalog.

Povratak na televiziju i u emisije Centralni dnevnik i FACE TO FACE najavio je za sljedeći petak kada će biti i emitovan ekskluzivni intervju najavljen za danas.

Klix.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o