Igor Vrljić novi predsjednik muškog rukometnog kluba Iskra

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Večeras je na Upravnom Odboru izglasano da je novi predsjednik Upravnog Odbora Igor Vrljić.

Vrljić je vrlo često bio viđen na tribinama kada je igrala Iskra te je pokazivao interes za trenutno najbolji klub u Bugojnu koji se takmiči u Premijer ligi BiH sa najboljim ekipama.

Kontaktirali smo novog predajednika a za Bugojno Danas portal je kazao prve utiske: “Iskreno se zahvaljujem na ukazanom povjerenju i nadam se da ću opravdati očekivanja. Pred nama je izuzetno težak period jer zbog utjecaja korona krize nemamo priliku igrati pred svojim vjernim navijačima i svaka nova utakmica je veliki izazov. Klub je stabilan u igračkom i financijskom smislu i uz pomoć svih dobronamjernih ljudi vjerujem da ćemo izgraditi stabilnog premijerligaša na ponos našeg grada. Ovom prilikom pozivam sve sugrađane, privrednike i ljude dobre volje da se uključe i daju svoj doprinos.”

Njegovi zamjenici su Muhamed Kadunić i Edin Mašić, a sekretar Arman Agić. Mandati navedene gospode trajat će iduće 4 godine. Ovim putem želimo im puno sreće u daljem radu, te da naš klub zajedno sa ostatkom Upravnog Odbora, ide zacrtanim putem te ostvari svoje ciljeve.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o