Šemsudin Mehmedović u Visokom: Izlazak na izbore nema alternativu

https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi https://www.bugojno-danas.info/bugojno-prodaju-se-stanovi-na-veoma-atraktivnoj-lokaciji/

Tešanj je primjer “dobre prakse”u privredi, pa se ona tako već godinama multiplicira i na druge sredine. Veliki broj tešanjskih privrednika se odlučio da investira u druge općine, pa tako i u općinu Visoko. Privredna saradnja i uspješnost tešanjsko – visočkog odnosa se ogledala u podizanju posrnulih preduzeće, podsticanju investicija i razmjeni pozitivnih iskustava.

Tako će biti i ubuduće!

Današnje druženje visočkih kandidata za ovogodišnje izbore i mladih Visokog sa Državnim zastupnikom Šemsudinom Mehmedovićem još jednom je pokazalo da postoje neraskidive spone između ove dva grada.

“Izađite na izbore, nemamo druge alternative, zajedno možemo mnogo više i bolje “, poručio je Mehmedović danas u Visokom.

https://www.bingotuzla.ba/2019/01/14/za-pocetak-sedmice-dodatno-snizeno-14-1-16-1-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/