SDA Bugojno proteklih dana održala niz predizbornih skupova u bugojanskim mjesnim zajednicama

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

SDA Bugojno  proteklih dana održala je niz predizbornih skupova u bugojanskim  MZ. Ovom prilikom želimo se zahvaliti na izuzetno velikom odzivu članovima, simpatizerima i svim ostalim građanima što je svakako najbolji dokaz da je narod prepoznao rad i rezultate SDA u proteklom periodu i da će kandidatima pružiti snažnu podršku 7.oktobra.

„ SDA Bugojno delegirala je za ove izbore sposobne i dokazane ljude koji iza sebe imaju rezultate, koji su pokazali da žele raditi i graditi bolje društvo za sve nas. Pružili smo ponovo priliku i mladim ljudima koji su se već dokazali na mnogim poljima i koji su spremni slijediti zacrtani put SDA, put poštenog bosanskog čovjeka koji se ne mora nikome dodvoravati jer zna ko je i šta je, cijeneći i uvažavajući druge i drugačije.

Građani prepoznaju trud i zalaganje što potvrđuje masovnost na skupovima kao i sve veći broj novih članova Stranke demokratske akcije i sigurni smo da ogromna podrška našim kandidatima na svim nivoima i našem kandidatu za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda Šefiku Džaferoviću, neće izostati. Idemo zajedno dalje do pobjede jer snaga SDA je snaga naroda“, poručeno je sa skupova SDA u Bugojnu.

PRESS SLUŽBA OO SDA BUGOJNO

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o