Saopštenje za javnost: Sportski savez SBK/KSB

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Povodom manifestacije „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2015. godinu „“,  održana je press-konferencija Sportskog saveza SBK/KSB. Ovom prilikom uprilečeno je i potpisivanje generalnog sponzosrtva manifestacije „ Izbor najboljeg sportiste Knatona za 2015. godinu „ između Hypo Alpe Adri Bank d.d. i Sportskog saveza SBK/KSB. Ispred generalnog sponzora Hypo Alpe Adria Bank d.d. ugovor je potpisao Radomir Milošević, direktor Odjela marketinga i korporativnih komunikacija Hypo Alpe Adria Bank d.d.  koji je istaknuo da Hypo Alpe Adria Bank d.d. tradicionalno podržava manifestaciju „ Izbor najboljeg sportsite Kantona“ kao i druge projekte Saveza koji doprinose razvoju sporta. Saradnja ove dvije institucje je dugorčna na obostrano zadovoljstvo i izražena je nada da će se ista nastaviti i u budućnosti.

Na press-konferenciji ispred Sportskog saveza SBK/KSB obratio se predsjednik Upravnog odbora Drago Suban ističući činjenicu da je manifestacija „ Izbor najboljeg sportiste Kantona „ jedan od najznačajnijih projekata Saveza koji doprinosi afirmaciji sportista i jedinstvena prilika da se najboljima među najboljima oda prizanje. Manifestacija „ Izbor najboljeg sportsite Kantona za 2015. godinu „ održat će se u Općini Donji Vakuf 26. februara 2016. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta.

Upravni odbor Sportskog saveza SBK/KSB uveo je 5 novi kategorija u Pravilniku za izbor sportiste i sportske ekipe afirmišući sportiste iz ekipnih sportova što je stimulans mladima. Ovom prilikom izražena je velika zahvalnost sredstvima informisanja koji redovnim i objektivnim praćenjem sportsita i manifestacija na Kantonu daju svoj doprinos u afirmaciji sporta.

 

S E K R E T A R

 Amela Lolić

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o