Saopštenje za javnost BOSS Bugojno u povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine i 72godina od zasjedanja ZAVNOBiH-a

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/ponudalataiautokozmetike/
Svim građanima Bosne i Hercegovine, u zemlji i dijaspori, u ime članstva i rukovodstva BOSS-a Bugojno  i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke povodom 25. Novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, sa željom da Odluke ZAVNOBIH-a o državnosti BiH i punoj ravnopravnosti svih njenih Naroda, iz Mrkonjić Grada, od 25. Novembra 1943.godine, u budućnosti, budu vodilja u izgradnji BiH kao demokratske, ravnopravne i napredne zajednice njenih naroda i građana.
Uz iskrene čestitke za Dan državnosti BiH, svim građanima  Bugojna i BiH upućujemo želje za dobro zdravlje, sreću i više optimizma za rješavanje teškoća kojima je danas opterećen život u BiH.
Predsjednik BOSS-a Bugojno
Safet Idrizbegović