SAOPĆENJE: BOSS Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Svakodnevne kahve,šetanje po gradu,besposličarenje,kladionice,alkohol,droga postale su sastavni dio našega društva. Iz dana u dan iste priče, mladi su izgubili nadu za bolje sutra.

Mnogi od njih su još uvjek na leđima roditelja,žive o njihovom trošku kako sami kažu RADIO BI ALI ŠTA. Zaista je tako …Roditelji koji ionako,sto je običaj u našem naroduda se kaže,jedva sastavljaju kraj s krajem ,ne mogu pomoći svojoj djeci. Tako su mladi sve više prepušteni surovoj sudbini , i što je najgore opasnoj uliic kojjo se sa svih strana vreba najveći porok droga.Svi se mi pitamo zašto mladi odlaze iz ovoga gradaPa kako i ne bi,muči se dok završi fakultet,uloži ogroman novac i trud i na kraju se vrati kući i,radi teške fizičke poslove.To je rezultat truda u našoj državi a nažalost i našeg grada Bugojna. Kvalitet života u našem gradu je doista slab.

Pred nama je izborna godina i nova sudnbina našega grada .Prije izbora svi obećavaju svašta ,biće bolje popravi će se stanje biti će posla,sve će da cvjeta po rječima. Poslje izbora opet ponovo jad,tuga i čemer. Sa markom izlazimo u čaršiju pijemo kahvu po 3 sata i jadamo se jedan drugom kako treba bježati iz ovoga grada i države.
Pobjeći je lako ,ali moramo nekako ostati . Ovo stanje koje je uništilo naše lijepo Bugojno,mora već jednom da se promjeni .

Dragi političari,gospodo,ljudi mladi ljudi nemaju ništa protiv da vi uzimate ali daj te i njima.Daj te mu posao da bi sutra nasmijan izašao u grad sa svojim prijateljom,djevojkom rodbinom. Dragi prijatelji ,omladino PROBUDITE SE VEĆ JEDNOM ŠUTI I TRPI -toga je već dosta .
Zar ćemo dozvoliti da nas mrak pojede ,Ne probudite se već jednom. Ja kao predsjednik BOSS-a Bugojno ,kao obični čovjek smrtnik ,čovjek kao vi pozivam vas da zajedno ustanemo protiv terora i loše vlasti u Bugojnu. Treba da živimo kao cjelina,a ne kao pojedinci,treba da donosimo odluke skupa a ne pojedinačno,treba da oživimo ovo mjesto ,da vratimo gradu Bugojnu sjaj,koji je nekad imao., OŽIVIMO GRAD BUGOJNO

Predsjednik BOSS-a Bugojno
Safet Idrizbegović

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/