Sajam organskih i drugih domaćih proizvoda u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U organizaciji Asocijacije organskih proizvođača kantona Sarajevo i Općine Bugojno, danas je u našem gradu otvoren dvodnevni Sajam organskih proizvođača i domaćih proizvoda. Bila je ovo još jedna prilika za promociju zdrave hrane i domaćih proizvoda i rukotvorina.

Na ovom mini sajmu mogu se vidjeti domaći proizvodi od meda, proizvodi od kože, grnčarija, razni biljni pripravci , meso i mesne prerađevine.Cilj i ovog sajma je promocija domaćih bh proizvoda , istakao je u ime Asocijacije organskih proizvođača Kantona Sarajevo, Ajdin Prašović.Iz razgovora s izlagačima doznali smo da su jako zadovoljni što svoje proizvode prezentiraju i u Bugojnu.

Asocijacija organskih proizvođača Kantona Srajevo, godišnje organizuje 17 sajmova ovog tipa , i to uglavnom u Sarajevskom kantonu, te ZE DO kantonu , a po prvi put su u Bugojnu sa namjerom da u narednom periodu organizaciju sajmova prošire na cijelu BIH-nu. Sajam u Bugojnu biće nastavljen i sutra do 16 sati.

rtvbugojno.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o