Rukometaši Iskre Bugojno na turniru u Sinju osvojili 2. mjesto bez četvorice prvotimaca

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Naši rukometaši su jučer gostovali na turniru u gradu Sinju u Republici Hrvatskoj.

Na turniru su uz našu Iskru nastupili još i hrvatski prvoligaš Solin iz Solina i drugoligaš Kamičak iz Sinja.

U prvoj utakmici odigranoj između Iskre i Solina pobijedila je ekipa Solina 22:19. Najbolji u našoj ekipi bili su Marko Đikić i Amir Bostan. Na golu Iskre Frane Đikić je sakupio 12 dok je Alen Čaber imao 9 uspješnih intervencija. Ostaje žal za neostvarenom pobjedom jer je Iskra u 40-toj minuti susreta imala vodstvo od četiri gola razlike i neiskorišten sedmerac.

U drugoj utakmici odigranoj u sportskoj dvorani u Sinju bugojanci su uspjeli savladati domaćina ekipu Kamička iz Sinja 26:19 i tako zauzeti skromno drugo mjesto na jučerašnjem turniru. Iskru su do pobjede predvodili Aldin Hadžiabdić, Marin Turić i Amar Rušpić dok je na golu Iskre kapiten Frane Đikić obranio 19 šuteva domaćinu i utakmicu okončao na visokih 50% obrana. Važno je naglasiti da je Iskra na spomenuti turnir otputovala bez četvorice standardnih prvotimaca: Ahmeda Zukića, Nikole Marjanovića, Sanjina Hadžiabdića i Amara Bačvana.

Kako stoji u dopisu naši rukometaši se žele prije svega zahvaliti objema ekipama na fer i korektnoj igri a posebno Sinjanima koji su na sve načine opravdali epitet domaćina i organizatora turnira.

Trener Fuad Mahmutović je naglasio kako je zadovoljan igrom svojih rukometaša ali i kvalitetom turnira. Raduje činjenica da je Iskra svojim nastupima stekla mnogobrojne prijatelje i simpatizere izvan Bosne i Hercegovine te dobila pozive za prijateljske turnire koji će se održavati u nadolezećem vremenskom periodu u Republici Hrvatskoj.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o