Restoran Borik Bugojno! Prelijepi ambijent uz super ukusna jela

Restoran Borik se nalazi na sjajnoj lokaciji, na samom izlazu iz bugojanskog naselja Poriče, prema Kupresu sa lijeve strane. Postao je jedno od najomiljenijih mjesta Bugojancima kada je u pitanju konzumiranje odlične hrane i pića. Prolaznici i turisti veoma često svrate i uživaju u specijalitetima kao i prirodnom ambijentu.

Svi posjetioci imaju priliku da kušaju vrhunske specijalitete među kojima su: Plata Borik, jagnjetina sa ražnja, teletina ispod sača, mješano meso, bečka šnicla, teleći kotleti, piletina u Bešamelu i mnogobrojna druga jela. Ponuda restorana je neodoljiva, te samim time pristupačna za današnji standard.

Veliki i prostrani parking je dovoljan da vaše ljubimce parkirate bez problema, bilo da se radi o automobilima ili teretnim vozilima.

Svakako povod više za poći u Restoran Borik nakon Korone koja nas je sviju pomela, jeste i sami ambijent, koji je jedinstven u gradu, stoga nema sumnje kako je to razlog više za uputiti se u Borik i uživati uz muziku uživo koju ćete moći slušate svake lijepe noći u ovom prekrasnom restoranu.

Kontakt telefon: 030/253-254