Restoran Andalusia Bugojno u novom ruhu sa neviđenim specijalitetima u našem gradu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

Jedinstveni restoran u Bugojnu pod nazivom Andalusia se nalazi u Sultan Ahmedovoj ulici 125 u blizini Sultan Ahmedove džamije.

Sa svojom jedinstvenom kuhinjom, Andalusia itekako mami pažnju svih posjetitelja, pa čak i onih koji su u ugodni ambijent svratili samo na osvježenje u vidu napitka.

Andalusia predstavlja novi ambijent i specijalitete koji se spremaju u novoj krušnoj peći i glinenim posudama što nas čini jedinstvenim u Bugojnu, a hrana pripremana na taj način dovoljno govori o ukusu i kvalitete u šta se možete uvjeriti ako nas posjetite.

Jedinstveno mjesto koje odiše raznolikošću orijenta, gdje možete probati većinu jela i poslastica koju sa puno ljubavi i umijeća spremaju vješte ruke majstora. Kvalitet, ljubaznost i povoljne cijene su sinonim za odličnu uslugu i gostoprimstvo.

Razne vrste pizza, pogačice, jela sa roštilja, pileći specijaliteti, sendviči, razne vrste variva, mnogobrojni deserti, samo su dio ukusnih jela koja vas očekuju u prelijepom ambijentu restorana Andalusia.

Dobrodošli u čarobni svijet Andalusie.

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/