Redakcija Bugojno-danas.info: Osuđujemo vandalski čin i tražimo konkretne odgovore

https://www.bugojno-danas.info/

O vandalskom činu uništenja novoizgrađene fontane u centru našeg grada mogli ste čitati o jednom od naših ranijih članaka, a redakcija našeg portala najoštrije osuđuje ovaj čin te poziva odgovorne da u što kraćem roku pronađu počinioce.

–          Želimo da ovim putem najoštrije osudimo vandalski čin iz kojeg je o našem gradu, koji već duže vrijeme našim čitaocima širom svijeta predstavljamo u lijepom svijetlu,  proistekla  veoma ružna slika. Ne želimo da čin bude iskorišten kao prepucavanje političkih stranaka, već da fontana dobije svoj prijašnji izgled i bude adekvatno obezbijeđena s obzirom da će ovakvih poteza neodgovornih pojedinaca sigurno biti u narednom periodu.

–          Ovim putem pozivamo odgovorne da u što kraćem roku javnosti odgovore kako je došlo do vandalskog čina te da li su išta poduzeli da se isti ne desi, stoji u saopćenju redakcije našeg portala.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/