Radovi na projektu “Biser Rostovo” napreduju planiranim tempom

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas smo na Rostovu posjetili projekat vrijedan 10 miliona eura “Biser Rostovo”, te vam i ovoga puta donosimo trenutnu situaciju radova i novosti o nastavku gradnje.

Jedan od radnika firme Širbegović koja je glavni izvođač radova kaže za portal Bugojno-danas.info: “Radovi idu planiranim tokom, betonski radovi su završeni. Zadovoljni smo vremenom izvođenja radova, sve ide po planu”

Kako je planirano, u prvoj fazi biti će izgrađena rukometna dvorana po najvećim kriterijima svjetskih rukometnih institucija. Biti će to dvorana kapaciteta 810 mjesta, a nakon toga raditi će se na izgradnji hotela, nogometnog stadiona i još dvije sportske dvorane. Projekati koji će svakako u narednom periodu privući veću pažnju građana Bugojna i susjednih gradova s obzirom da vrijednost cjelokupnog projekat iznosi negdje oko 10 miliona eura.

Bugojno-danas.info

Biser Rostovo, današnji snimak iz zraka 07.04.2016.Video: Admir Pilić

Posted by Bugojno Danas on 7. travnja 2016

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/