RAČUNICA JE JASNA Tri pobjede Zmajeva i nada da će Izrael ispustiti bodove vodi nas u baraž za EURO

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras poražena od selekcije Belgije rezultatom 3:1. Naši su poveli već u 15. minuti golom Džeke, a onda je uslijedio preokret Crvenih đavola, koji su golovima Fellainija, De Bruynea i Hazaarda došli do pobjede.
Nakon ovog poraza naša selekcija ima 8 bodova i do kraja kvalifikacija igramo još tri utakmice, od toga dvije na domaćem terenu i jednu na gostujućem.

U Zenici ćemo dočekati Andoru i Wales, a u posljednjem kolu idemo u goste Kipru. Računica nam je jasna, do kraja moramo zabilježiti tri pobjede kako bi na kraju izborili baraž za EURO, a da selekcija Izraela ne pobijedi u gostima Wales i Belgiju.
Prema sadašnjim rezultatima i stanju na tabeli sigurni putnici iz naše grupe na EURO su Wales i Belgija, a za treće mjesto će se boriti naša reprezentacija i selekcija Izraela.

Treba svakako naglasiti kako Izrael ima daleko teži raspored do kraja kvalifikacija od naše selekcije jer ide u goste Walesu i Belgiji i kući dočekuju Kipar.

Našoj reprezentaciji je i pored ovog poraza odgovarao i Kipra, jer sada se dirketno borimo sa Izraelom za baraž.

Ukoliko Zmajevi do kraja zabilježe tri pobjede, sa sadašnjih 8 poena bi imali 17, a ako uzmemo u obzir da je Izraelu daleko teže doći do pobjede protiv Walesa i Belgije u gostima, realno je očekivati da budemo na kraju treći. Izrael ukoliko izgubi obje utakmice u gostima, naša selekcija sigurno ide u baraž ukoliko pobijedimo utakmice kod kuće.

Izrael trenutno ima 12 poena i ako pobijede Kipar kod kuće imali bi 15 bodova, što bi bilo nedovoljno da idu u baraž.

 

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o