Prvi poraz Iskre: Plavi u Cazinu pali bez ispaljenog metka

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometaši Iskre danas su u Cazinu u okviru 5.kola Druge lige FBiH grupa Zapad poraženi od Krajine 2:0 (1:0). Plavi su u Cazin otputovali ohrabreni sa četiri pobjede u isto toliko kola, ali to igračima Krajine nije stvorilo pritisak pa su domaći upisali sigurnu i zasluženu pobjedu.

Domaći su nakon prvog poluvremena vodili 1:0, a u drugom poluvremenu također su postigli još jedan pogodak za sigurnih 2:0. Treba istaći da su Plavi sa Jaklića susret završili sa devet igrača u polju, s obzirom da su crvene kartone zaradili Adnan Kaltak i Elvedin Nebić koji će zbog toga propustiti i naredni susret u kojem će Iskra dočekati Radnik iz Donjeg Vakufa.

Nakon susreta pokušali smo dobiti izjavu nekoga iz tabora Plavih sa Jaklića, ali oni zbog zabrane koju je donio predsjednik kluba Nedžad Šečić nisu odgovarali na naše pozive.

Nadamo se da će čelnici Iskre što prije prekinuti sa mahalaškim vođenjem kluba i bezobraznim ponašanjem prema navijačima i građanima Bugojna koji ni u kojem slučaju ne smiju ostati uskraćeni za informacije o dešavanjima u klubu.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/