Prvi kapiten BiH Vlatko Glavaš donirao vrijednu opremu djeci NK Globus

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu

Nogometni klub “Globus” prošli vikend je obilježio 10 godina postojanja, te su tom prilikom na svečanoj manifestaciji 10.godišnjice kluba ugostili mnoge sportske ličnosti. Jedna od njih je i prvi kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, te veliki prijatelj ovog kluba gospodin Vlatko Glavaš.

Vlatko Glavaš još jednom je dokazao svoju ljudskost i ljubav prema nogometu, te je u suradnji sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine poklonio članovima NK Globusa lopte i dresove na treningu predpionirske selekcije ovog kluba na stadionu Mladost. Vlatka Glavaša ugostili su šef rukovodstva kluba Amar Bećirović, trener Edin Nezirović i predsjednica vijeća roditelja gospođa Ilhana Bećirović.

Iz NK Globusa uputili su posebnu zahvalnost gospodinu Vlatku Glavašu, ali i Nogometnom savezu BiH na vrijednoj donaciji, te gostoprimstvu u trening centru u Zenici, gdje je sredinom ove sedmice kolegij NK Globusa boravio.

https://www.facebook.com/livnobus/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/