Prva samostalna izložba fotografija Amira Kehića (GALERIJA)

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Večeras je u sklopu obilježavanja 20. Maja Dana općine Bugojno u umjetničkoj galeriji KSC-a Bugojno održana prva samostalna izložba bugojanskog fotografa Amira Kehića. U prepunoj galeriji građani Bugojna i okolnih gradova mogli su vidjeti neke od najljepših fotografija grada Bugojna, djela autora izložbe.

{gallery}/photo/kultura/kehicizlozba{/gallery}

Izložbu su svojim nastupom uveličali članovi Vokalnog ansambla Bugojno, a prisutnima su se obratili načelnik Općine Bugojno Hasan Ajkunić, autor Amir Kehić, te direktor KSC-a Vahid Duraković.

Autor Kehić zahvalio se svima na dolasku, a posebno sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli da održi prvu samostalnu izložbu, dok je načelnik Ajkunić čestitao bugojanskom fotografu na njegovim fotografijama sa željom za još većim uspjehom u budućnosti, te izložbu proglasio otvorenom.

Foto by: Nezir Keza Rujanac

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'