Prva nogometna utakmica nakon korona virusa odigrana na Hendeku

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Prva utakmica nakon pauze od tri mjeseca u Bugojnu odigrana je danas na stadionu Hendek, prijateljskog karaktera, gdje su snage odmjerili pioniri Nogometnog kluba “Globus” i Akademija nogometa “Vrbas”iz susjednog Gornjeg Vakufa-Uskoplja.

Utakmica je do samog kraja bila neizvjesna, a pioniri NK Globusa predvođeni iskusnim stručnjakom Mesudom Mekom Durakovićem na kraju su slavili sa 3:2 protiv svojih vršnjaka.

Da su se Bugojanci poželjeli nogometnih utakmica govori i današnja posjeta ovoj utakmici na stadionu Hendek, gdje je pored roditelja dječaka koji su igrali, bio prisutan i znatan broj sportskih radnika iz Bugojna, djece iz naše opštine, ali i drugih posjetitelja koji su danas uživali u nogometu.

Iz NK Globus su istakli da su slijedeći upute i preporuke kriznog štaba FBIH organizovali ovu utakmicu, te se zahvaljuju sportskim prijateljima iz AN Vrbasa na dolasku i fair play-u, sportskim radnicima iz Bugojna i ostalima na dolasku.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o