Prisustvovao porođaju svoje supruge, a jedan momenat tjera suze na oči: Nije mogao da vjeruje, izbezumio se (VIDEO)

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Dolazak djeteta na svijet za roditelje je jedan od najposebnijih i najlepših trenutaka u životu.

Svi ga doživljavaju na različite načine, međutim, sigurno je da predstavlja i način da se osjeti najsnažnija ljubav na svijetu.

Nerijetko se dešava da u porođajnim salama prisustvuju i očevi kako bi svojim suprugama i budućim mamama pružili podršku u izazovnim trenucima. Ipak, većina njih direktan susret sa bebom doživljava kada ona već prođe sve preglede, biva očišćena i umotana u pelenu. To, međutim, nije bio slučaj sa jednim tatom čiji je susret s njegovim novorođenčetom obišao svijet.

Na snimku se vidi muškarac koji pruža svojoj partnerki podršku dok ona trpi porođajne bolove. U jednom trenutku beba je došla na svijet i budući da su je babice odmah prinijele majci na grudi, otac je vidio u trenucima kada je ona još bila vezana pupčanom vrpcom za mamu. Pogledao je u čudu, a zatim počeo istovremeno i da se smije i da plače zbog emocija koje su ga potpuno izbezumile. Očigledno je da dok je gledao u bebu nije mogao da vjeruje kakvoj emotivnoj sceni prisustvuje. Supruzi je davao podršku i mazio je po glavi dok je ona, također, plakala.

Ana Šajn, mama tek rođenog dječaka, objavila je taj video na svom TikToku, a njeni pratioci su iskoristili priliku da prokomentarišu emotivni momenat i medicinsku sestru koja se zadesila u kadru i koja je zajedno sa roditeljima uživala u tom posebnom trenutku. To se moglo vidjeti iz njenog osmijeha.

“Kakav divan momenat, hvala što ste ga podijelil sa nama”, “Ja sam medicinska sestra i voljela bih da možete da vidite naše osmijehe ispod maski. I mi plačemo”, “Sestra se smije, o Bože… Kao da ne radi taj posao svakodnevno. Stvarno je nevjerovatno koliko je divna”, “Sestra u pozadini! Drugari, ona je oduševljena zbog vas! Čestitam!”, “Najlepši osećaj na svijetu”, “Znam da je sestra njima rekla u svojoj glavi: “zbog ovoga volim svoj posao” – komentarisali su Tiktokeri.

Inače, majka koja je podijelila detalje sa svog porođaja je psihoterapeut i redovno objavljuje sadržaje vezane za mentalno zdravlje, ali i za roditeljstvo i trudnoću.

VIDEO

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/