Pripadnici OS BiH spriječili krađu u trgovačkom centru FIS u Vitezu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Za vrijeme realiziranja aktivnosti na promociji vojnog poziva, prezentaciji operativne sposobnosti i sudjelovanja OS BiH u operacijama potpore miru koja je od 30.09. do 01.10.2015. godine održana ispred trgovačkog centra (TC) FIS u Vitezu dogodila se jedna nesvakidašnja situacija…

Tijekom realiziranja planiranih aktivnosti u večernjim satima 30.09.2015. godine pripadnici OS BiH su uočili, otkrili i aktivno sudjelovali u sprječavanju pokušaja krađe razne vrste robe i artikala koje je iz TC FIS u Vitezu namjeravala otuđiti grupa nepoznatih osoba. Pripadnici OS BiH su spriječili i zadržali počinitelje u pokušaju krađe te pravovremeno obavijestili službu sigurnosti TC FIS koja je u suradnji sa pripadnicima PS Vitez privela počinitelje.

Tijekom praćenja i kontrole planiranih aktivnosti OS BiH na platou ispred TC FIS od strane načelnika ZS OS BiH general pukovnika Ante Jeleča 01.10.2015. godine rukovoditelji menadžmenta kompanije FIS su iskoristili prigodu i nazočnost generala Jeleča da se iskreno zahvale OS BiH za ovaj veoma pozitivan gest.

General Jeleč i pripadnici OS BiH koji su sudjelovali u ovom događaju su istaknuli da je to bila njihova građanska dužnost i da bi to uradili u svakoj sličnoj situaciji. Ovim su pripadnici OS BiH još jednom na djelu pokazali svoje ljudske i moralne kvalitete i po tko zna koji put uspješno prezentirali i afirmirali ugled pripadnika OS BiH u društvu.

 

drukciji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/