Predstavljanje kandidata BPS-Sefer Halilović za Općinsko vijeće u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Predstavljanje kandidata BPS-Sefer Halilović za Općinsko vijeće u Bugojnu je proteklo u najljepšem ozračju povjerenja, prijateljstva i podrške. Najviše pažnje je posvećeno važnosti aktivnog učešća mladih u kreiranju kako životnih tako i političkih prilika za napredak zajednice.

Jusuf Halilović, nosilac liste BPS-Sefer Halilović Bugojno, je istakao sljedeće:

”BPS-Sefer Halilović u Bugojnu postaje sve respektabilnija  politička opcija kojoj se iz dana u dan priključuju moralni, visokoobrazovani članovi, borci, radnici, omladina, penzioneri, a posebno obespravljeni i poniženi. Njena dosljednost je prepoznata u narodu. Na ove lokalne izbore izlazimo sa jedinstvenom strategijom podrške mladim, hrabrim i obrazovanim ljudima. BPS-Sefer Halilović nudi građanima Bugojna priliku da u vijeće delegiraju časne i poštene ljude koji teže promjenama, a motivisani su pa možda i posljednjim egzistencijalnim, društvenim i kulturnim krikom ovog naroda. Mi smo Vaša djeca i Vaša prilika za bolje sutra budućih generacija. Mi odgovaramo Vama, bićemo Vaš glas u Općinskom vijeću, glas vapaja obespravljenih zajednica. Vaše zadovoljstvo je naša dužnost, a Vaš prosperitet je naša odluka. Mi smo tim hrabrih i odlučnih ljudi koji će se beskompromisno obračunati sa problemima u našoj lokalnoj zajednici. Mi smo BPS-Sefer Halilović.”

Zaključak večerašnjeg druženja jeste zajednička poruka kandidata BPS-Sefer Halilović Bugojno: ”Građani Bugojna 2. oktorba olovkom branite svoje dostojanstvo.”

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/