Predsjednik Kantonalnog odbora SBB SBK Almir Švago održao radni sastanak sa predsjednicima Općinskih odbora SBB SBK

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Dana 06.04.2018.godine, predsjednik KO SBB SBK, g.din Almir Švago, održao je radni sastanak sa predsjednicima Općinskih odbora SBB SBK.

Na tom sastanku prisutni su upoznati sa stanjem i aktivnostima u općinama, sa posebnim akcentom na rad izabranih vijećnika u Općinskim vijećima, te poduzetim aktivnostima na pripremi za predstojeće izbore.

Izraženo je zadovoljstvo činjenicom da je, naročito nakon provedenih unutarstranačkih izbora, povećan broj novih članova SBB u svim općinama SBK.

Na sastanku su, između ostalog,usvojeni i sljedeći zaključci:

– SBB traži od Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva da se aktivno uključi u problematiku formiranja otkupne cijene maline,kako se ne bi ponovila situacija od prošle godine, kada su proizvođači malina bili znatno oštećeni otkupnom cijenom.

– Isto tako SBB očekuje da Vlada SBK, što prije, pristupi potpisivanju Kolektivnog ugovora iz oblasti obrazovanja, kako bi se spriječila eventualna obustava rada zaposlenih u obrazovanju, a što bi na kraju najviše ispaštali učenici u SBK.

Predsjednik KO SBB SBK

Almir Švago s.r.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/