Poziv na izvještajnu skupštinu Sportskog saveza Bugojna

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Poštovani sugrađani, članovi Sportskog saveza naše Općine,

Obavještavamo Vas da će se Izvještajna skupština održati dana 27.05.2021.godine u Kristalnoj Sali općine Bugojno, sa početkom u 17 sati.

Svi klubovi, članice Sportskog saveza općine Bugojno, obavezni su na adresu Saveza, do 20.05.2020.godine, dostaviti podatke o delegatu koji će predstavljati udruženje na Izvještajnoj skupštini. Sportska udruženja, članice Saveza, su obavezni na adresu Saveza dostaviti i kopiju Bilansa stanja i Bilansa uspjeha – ovjerenog od strane FIA-e.

Također, pozivaju se i sportska udruženja, koja još nisu primljena u članstvo Saveza, da na adresu Saveza dostave podatke o predstavniku udruženja na Izvještajnoj skupštini – u svojstvu gosta, te da pripreme dokumentaciju potrebnu za prijem u članstvo (Rješenje ministarstva pravosuđa, ID broj, Obavijest o razvrstavanju – statistika, te kopiju Bilans stanja i Bilans uspjeha za 2020.godinu (obrasci moraju biti ovjereni od strane FIA-e), te potvrdu od banke o broju transakcijskog računa. 

Vezano za samo održavanje Izvještajne skupštine, predviđen je slijedeći dnevni red:

  1. Godišnji izvještaj o radu za 2020.godinu ( izvještava Pandžo Aldin )
  2. Financijski izvještaj za period 01.01.2020. do 31.12.2020.godine (izvještava Ramić Almir)
  3. Prijedlog novog Pravilnika o kategorizaciji sportskih klubova i udruženja općine Bugojno i kriterija za raspodjelu finansijskih sredstava namijenjenih sportu (prezentuje Gasal Amer  )
  4. Prijem novih članica u Sportski savez općine Bugojno.

Sportski pozdravi!!!

                                                                                                                UO Sportskog saveza općine Bugojno            

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o