Postači ‘prozvali’ načelnika, on odgovorio ovako…

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Sinoć je u našem gradu održan prvi veliki iftar za sve građane Bugojna povodom mjeseca Ramazana, a organiziran je pod sloganom „Bratstvo ne poznaje granice“. Iftaru je prisustvovalo više od 1.500 građana, a organizator iftara bila je istanbulska općina Bayrampaša.

Nakon iftara, svi prisutni moglu su uživati u programu koji su priredili gosti iz Turske te GFA Bugojno, dok su prije samog nastupa na bini prisutnima se obratili gosti iz Turske, glavni imam MIZ Bugojno Vehid ef.Arnaut, kao i načelnik općine Bugojno Hasan Ajkunić.

Izlazak na binu načelnika Ajkunića neki od okupljenih prokomentarisali su kao predizborno obraćanje, odnosno predizborni skup, što je očigledno došlo i do ušiju načelnika Ajkunića koji je između ostalog u svom obraćanju građanima kazao:

Nemojte reći predizborni skup, nije predizborni skup, ovo je skup Bugojanaca i Bugojanki, istakao je načelnik Ajkunić.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o