Poslušajte pjesmu s kojom će BiH nastupiti na Eurosongu (VIDEO)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Pjesma s kojom će Bosna i Hercegovina nastupiti na Eurosongu u Štokholmu u maju ove godine nosi naziv “Ljubav je”, a izvest će je Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Ana Rucner i Jasmin Fazlić Jala.

Pjesma je premijerno predstavljena večeras u sarajevskoj Vijećnici, a gledatelji su mogli gledati prenos uživo putem malih ekrana na BHT-u.

Autor i producent pjesme je Almir Ajanović. Pjesma je snimljena na više jezika, a mastering je urađen u Švedskoj. Pjesmu će naši predstavnici na Eurosongu izvesti na jeziku naroda BiH..

“Tokom procesa snimanja albuma, producent mi je ponudio pjesmu koja je zazvučala kao duetska, a s obzirom na to da Deen i ja nikada nismo snimili ništa zajedno, odlučili smo da ta pjesma bude naša prva oficijelna saradnja. Sasvim slučajno, u toku rada na aranžmanu, svima je zazvučala evrovizijski”, kazala je Dalal u nedavnom intervjuu za Klix.ba..

Fuad Backović Deen je ranije obećao kako da će BiH imati sjajnu pjesmu, svjetski nastup, te da će naši predstavnici izgledati fenomenalno.

Dodao je kako žele dostojanstveno i grandiozno predstaviti BiH jer smatra da je to naša domovina zaslužuje nakon tri godine pauze i neučešća na Eurosongu.

klix.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o