Posjetili smo mega projekat Biser Rostovo, radovi se privode kraju

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.eki.ba'

Danas smo posjetili višemilionski projekat Biser koji se nalazi na Rostovu. Ono što nas je zateklo nakon naše posljednje posjete od prije 6 mjeseci je puno toga urađenog za samo pola godine. Za portal Bugojno Danas govorio je koordinator projekta Biser Rostovo Asim Šahman.

Završeno je 90% radova, ostaje samo restoran i kuhinja da se sredi i da se namještaj u tim dijelovima ubaci. Ostalo je sve spemno za prijem. Vanjski tereni se nasipaju i ravnaju tako da će biti vanjsko uređenje gotovo vrlo brzo, tako da ćemo imati tu teniske terene, košarkaško i rukometno igralište, sportske sadržaje izvan zatvorenog prostora. Dvorana je spremna odavno za upotrebu, imamo još komplikacija oko priključivanja struje, mislim da će i to biti vrlo brzo urađeno zato što građevinska dozvola nije završena za servisni objekat iako smo prije 5 mjeseci podnijeli zahtjev da nam se odobri urbanistička saglasnost i da možemo dobiti građevinsku dozvolu. Sa 100% sigurnošću znamo da će biti zvanično otvaranje za vrijeme 8. Međunarodnog rukometnog turnira “Rukomet je moja budućnost” koji će se održavati na Biseru u sportskoj dvorani a to je 14.04.2020.

Na fotografijama možete vidjeti sadržaj koji će nuditi Biser Rostovo, odličan bazen, tursko kupatilo, velika i po najvećim standardima sportska dvorana, prostrana prostorija za fitness, sala za sastanke, prelijepo uređeni apartmani, divan pogled i mnogo toga u čemu ćete moći uživati svakog dana.

Bugojno-danas.info

https://www.facebook.com/FISdoo/posts/3503129843060999' http://shop.janj.ba/ https://www.bingotuzla.ba/2020/02/20/vikend-akcija-20-2-23-2-2020/'