Portal Bugojno Danas jedan od rijetkih medija u BiH kojim ne upravlja politička stranka

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Prije par dana obilježen je svjetski dan slobode medija gdje se ubraja i naš portal Bugojno Danas koji je među rijetkim portalima i medijima u BiH koji ne zavisi od političke stranke ili pojedinca, a daleko smo najčitaniji portal u Bugojnu zbog upravo pomenute nezavisnosti što građani Bugojna i okoline prepoznaju.

Na našem portalu nema cenzure i politička saopštenja se objavljuju bez skraćivanja kao kod nekih drugih medija i portala kada se SDA spominje u negativnom kontekstu. Takvim činom se gubi status medija ili portala jer se time dokazuje u čijoj službi taj medij ili portal radi.

Portal Bugojno Danas je portal svih građana koji žele dobiti brze, kvalitetne i tačne informacije. Mi ne prepuštamo ništa slučaju, nastojimo biti izvor informacija.

Mi se ugledamo na nagledanije televizije i portale u BiH i regionu koji ne zavise od politike i pojedinca kao što su N1, Face TV, Aljazeera. Osluškujemo šta naši čitatelji očekuju od nas i nastojimo biti najbolji, što nam ide za rukom kada je u pitanju Bugojno u ove dvije godine postojanja. U mjesecu aprilu tekuće godine smo oborili rekord u čitanosti kada je u pitanju čitanost za jedan mjesec gdje smo imali 452.465 pregleda.

Postojat ćemo sve dok vi to budete željeli, a sudeći prema komentarima podrške koje nam svakodnevno dajete, ne mislimo nikada prestati sa kvalitetnim i predanim radom.

Promovisat ćemo Bugojno u najboljem svjetlu koliko to bude moguće jer je sve manje pozitivnih priča, a sve više onih loših koje se nažalost sve više povezuju sa velikom nezaposlenošću, nepotizmom i raznim nepravilnostima koje ovaj grad ne zaslužuje.

U svakom momentu smo dostupni za naše čitatelje kako preko Facebook stranice Bugojno Danas tako i preko e-maila bugojnodanas@gmail.com. Kakav god problem da imate, obratite se nama, ukoliko smo u mogućnosti, pokušat ćemo pomoći.

Hvala Vam što smo najposjećeniji i najzanimljiviji.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o