Pogledajte snimak na kojem monstrumi Muriz Brkić i Avdija Selimović piju i pjevaju nakon što su ubili Arnelu Đogić

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Cijela bosanskohercegovačka javnost ostala je šokirana stravičnim ubistvom 24-godišnje Arnele Đogić iz Olova, koju su ubili monstrumi Muriz Brkić i Avdija Selimović. Tako je na društvenim mrežama osvanuo i snimak pomenutog dvojca koji nakon ubistva uživa u kafani ispijajući alkohol.

Na pomenutom snimku može se vidjeti kako Brkić i Selimović piju i plešu u društvu nekoliko muškaraca.

Podsjećamo, Muriz Brkić i Avdija Selimović priznali su da su ubili Arnelu Đogić, tako što su joj zadali smrtonosne ubode nožem u vrat, nakon čega su je bacili niz liticu.

Prema do sada dostupnim podacima, Selimović se na monstruozni čin odlučio kada je prvi put vidio svoju bivšu djevojku Arnelu s drugim muškarcem u Olovu. Sve je pomno isplanirao i u svoj monstruozni plan uključio prijatelja i školskog druga Muriza Brkića.

Dilema je li Arnela bila živa u trenutku kada su je, držeći je za ruke i noge, dvojica monstruma bacila sa stijene u korito Stupčanice, bit će razriješena obdukcijom.

avaz.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o