PLANIRAŠ IĆI U NJEMAČKU? Certificiraj se s međunarodno priznatom jezičnom diplomom Goethe-Instituta!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Ukoliko Vam je potrebna međunarodno priznata diploma u svrhu dobivanja radne ili boravišne dozvole, u svrhu sklapanja braka, za upis na studij u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja ili da provjerite svoje znanje njemačkog, onda su certifikati Goethe-Instituta Vaš najbolji izbor.

Jeste li već čuli? Goethe-Institut dolazi u Mostar! Ovo je savršen trenutak da dobijete svjetski priznat certifikat iz poznavanja njemačkog jezika koji vrijedi svugdje u svijetu!

Dobro poznavanje njemačkog jezika vrlo je vrijedno u cijelom svijetu. Ali ono je još važnije je da imate potvrdu o znanju jezika jer ga se može ispravno procijeniti tek nakon ispita, a tek kada imate priznatu potvrdu o poznavanju jezika, to znanje možete dokazati drugima, npr. pri prijavi za posao.

Goethe-Institut je najpoznatija ustanova za izdavanje međunarodno priznatih certifikata za njemački jezik a Goethe-Zertifikat je međunarodno priznati dokument kojim se potvrđuje razina znanja njemačkog jezika. Ovi certifikati su akreditirani od strane Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke i uživaju ugled u cijelom svijetu. Omogućuju studiranje na njemačkim sveučilištima i veleučilištima te pomažu u razvoju karijere i olakšavaju promjenu škole, u zemlji i inozemstvu.

Ispitni rok za dobivanje Goethe-Zertifikata će biti održan 27.4.2017. dok su prijave na ispit moguće najkasnije do 14.4.2017. Ispiti će biti održani u Mostaru u Vokabula – Centar za njemački jezik.

Ispiti će biti organizirani za razine A1, B1 i B2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (ZEROJ). Za pristupanje ispitu nije potrebno pohađati tečaj u Vokabula centru.

Prijava na ispit je moguća isključivo do 14.4.2017. Broj prijava je ograničen.

Upisi su u toku a svoje mjesto možete osigurati već sada prijavama preko emaila ispiti@vokabula.com. Više informacija o Goethe-Ispitu možete pronaći na web stranicama Vokabula centra ili pozivom na broj 063 459 326 (Ivana).

Informacije o Goethe-Ispitu:
Datum ispita: 27.4.2017.
Lokacija: Vokabula – Centar za njemački jezik, Mostar
Cijena:Detaljnije informacije s aktualnim cijenama ispita možete pronaći na zvaničnoj stranici Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine.
Više informacija potražite na:vokabula.com/goethe-ispiti
Prijave na ispit: ispiti@vokabula.com

Što čekaš? Prijavi se i certificiraj se!

Kako položiti ispit sa sigurnošću? Organiziramo pripremni tečaj za polaganje Goethe-Ispita

Ukoliko se želite dodatno pripremiti za polaganje ispita preporučujemo Vam pripremnu nastavu za Goethe-Ispit.Prolaznost polaznika koji su prošli naš pripremni tečaj je 100%!

Vokabula – centar za njemački jezik u kooperaciji s Goethe-Institut Bosnien und Herzegowina organizira pripreme za polaganje Goethe-Ispita, neposredno prije samog održavanja ispitnog roka. Pripremni tečajevi su oblikovani prema zahtjevima koje pred ispitanike stavljaju međunarodno priznati ispiti Goethe-Instituta. Nastava obuhvaća simulaciju Goethe-Ispita za određenu razinu te provjeravanja sve četiri vještine tražene na Goethe-Ispitu (čitanje, pisanje, slušanje i konverzacija). Ovaj vid pripreme je idealan za ispitanike koji žele da se što bolje pripreme za predstojeći ispitni rok.

Pripremni tečajevi održavaju se u obliku grupnih te individualnih tečajeva. Grupni tečajevi za pripremnu nastavu se organiziraju subotom i nedjeljom, dok kod individualne nastave sami određujete broj sati za određeni stupanj (razine Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike – A1, A2, B1, B2, C1, C2). Tečajeve viših stupnjeva drže profesori i iskusni govornici koji su živjeli u Njemačkoj te posjeduju C2 certifikate.

Termini pripremne nastave za polaganje Goethe-Ispita će se održavatisubotom i nedjeljomu Vokabula centru a početak tečajeva pripremne nastave je u subotu 25.3.2017.

Pripremi se za ispit i položi ga sa sigurnošću!

Prijavana pripremni tečaj i sve dodatne informacije u vezi pripremnih tečajeva možete dobiti na info@vokabula.com, 063 459 326 (Ivana) ili preko naše Facebook stranice.

Dođite i uvjerite se! Učite s osmjehom!

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/