Plaćanje računa Telemach-a i Total TV-a jednim klikom!

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Sparkasse Bank dd BiH putem usluge „Plati račun-e“ u sklopu svojih elektronskih servisa, od sada nudi klijentima i mogućnost plaćanja računa kompanije Telemach, što obuhvata i usluge fiksnih paketa, kao i  Total TV uslugu. Usluga omogućava automatski prijem mjesečnih računa kroz netBanking i mBanking usluge banke, te brzo i jednostavno elektronsko plaćanje uz uštedu vremena i novca.

Korisnici  netBanking i mBanking usluga Sparkasse Bank će od sada imati mogućnost da putem usluge „Plati račun-e“ automatski primaju račune za Telemach i Total TV u jedan od servisa koje koriste te vrše plaćanje.

 „Nakon jako dobrih reakcija naših klijenata na mogućnost plaćanja računa za električnu energiju putem usluge“Plati račun-e“ koju smo ponudili u septembru, od sada na isti način i sa uštedom i vremena i novca korisnici elektronskih servisa mogu izvršiti plaćanje usluga kompanije Telemach. Klijenti koji odluče iskoristiti pogodnosti ovog načina plaćanja računa, ostvaruju uštedu i do 80%  u odnosu na plaćanje putem šaltera u banci“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank. 

Izražavajući zadovoljstvo početkom saradnje sa Sparkasse Bank dd BiH, Kenan Đonko, CMO  kompanije Telemach izjavio je: „Želja nam je osigurati korisnicima naših usluga jednostavno, sigurno i pristupačno plaćanje računa i saradnja sa Sparkasse Bank definitivno je korak u pravom smjeru“.

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'