Plaćanje računa Telemach-a i Total TV-a jednim klikom!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Sparkasse Bank dd BiH putem usluge „Plati račun-e“ u sklopu svojih elektronskih servisa, od sada nudi klijentima i mogućnost plaćanja računa kompanije Telemach, što obuhvata i usluge fiksnih paketa, kao i  Total TV uslugu. Usluga omogućava automatski prijem mjesečnih računa kroz netBanking i mBanking usluge banke, te brzo i jednostavno elektronsko plaćanje uz uštedu vremena i novca.

Korisnici  netBanking i mBanking usluga Sparkasse Bank će od sada imati mogućnost da putem usluge „Plati račun-e“ automatski primaju račune za Telemach i Total TV u jedan od servisa koje koriste te vrše plaćanje.

 „Nakon jako dobrih reakcija naših klijenata na mogućnost plaćanja računa za električnu energiju putem usluge“Plati račun-e“ koju smo ponudili u septembru, od sada na isti način i sa uštedom i vremena i novca korisnici elektronskih servisa mogu izvršiti plaćanje usluga kompanije Telemach. Klijenti koji odluče iskoristiti pogodnosti ovog načina plaćanja računa, ostvaruju uštedu i do 80%  u odnosu na plaćanje putem šaltera u banci“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank. 

Izražavajući zadovoljstvo početkom saradnje sa Sparkasse Bank dd BiH, Kenan Đonko, CMO  kompanije Telemach izjavio je: „Želja nam je osigurati korisnicima naših usluga jednostavno, sigurno i pristupačno plaćanje računa i saradnja sa Sparkasse Bank definitivno je korak u pravom smjeru“.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o