“Pidžama Party” u Alma Ras butiku: Sniženje kompletnog spavaćeg programa za 30%

Zakoračili smo u mjesec ispunjen srećom, radošću i toplim emocijama zahvaljujući nadolazećim praznicima. Tokom decembra, Alma Ras za svoje kupce je pripremila niz iznenađenja, kojem se radujemo svi. Olakšajte sebi vječnu dilemu oko izbora savršenog poklona, te iskoristite ovu priliku da pokažete poštovanje ili ljubav nekome.

Pored odabranog asortimana koji se našao na izvrsnom sniženju, 11. i 12. decembra očekuje vas njihov jedinstveni projekat “Pidžama party”. To znači da ćete moći odabrati bilo koji artikal iz spavaćeg programa, a Alma Ras će vam pokloniti 30% niže cijene.  Sve kupce očekuje ugodna atmosfera i jedinstveno iskustvo kupovine zahvaljujući maloprodajnom osoblju koje će vas dočekati u pidžamama.

Posebni komadi koji se izdvajaju iz godine u godinu jeste njihova Happy linija posvećena novogodišnjim praznicima. U ovoj liniji pronaći ćete pidžame za cijelu porodicu, te posebno izrađene modele donjeg rublja za praznične prilike. Ukrašene novogodišnjim motivima, izrađene od najkvalitetnijeg pamuka pružit će vašem tijelu nezaboravan dodir koji ćete voljeti. Pripremite idealan kutak za slikanje i napravite bajkovitu atmosferu uz fotografije koje će vas podsjećati na lijepe trenutke.

Alma Ras i Manners asortiman možete pronaći u Alma Ras butiku, na adresi Nugle II, TC Rose (Veliki Konzum)

Sve pogodnosti možete pratiti na njihovoj oficijelnoj Alma Ras IG stranici.