Pero Gudelj nastavlja liječenje na Klinici za fizijatriju

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Liječnici Klinike za neurokirurgiju KCU Sarajevo su zaključili kako je zdravstveno stanje Pere Gudelja toliko dobro da od ponedjeljka nema potrebe za hospitalizacijom u ovoj zdravstvenoj ustanovi, piše Večernji list…

Prema njihovim preporukama i odlukama, Gudelj bi od ponedjeljka trebao biti prebačen na Kliniku za fizijatriju.

Njegovo stanje je i dalje dobro, pacijent se oporavlja i očekujemo kako će se pozitivne promjene nastaviti. Nema ni jednog razloga da pacijent negdje drugo traži pomoć, sve što je potrebno za nastavak liječenja ima u našoj bolnici. Stoga, donesena je odluka da nastavak tretmana bude nastavljen na Klinici za fizijatriju, rekli su u Odjelu za informiranje KCU Sarajevo.

Ranije, iz kruga Gudeljeve obitelji se pojavila informacija kako će poznati gospodarstvenik biti pušten kući tijekom vikenda, a kasnije prebačen u neke od toplica u regiji. Ipak, donesena je drukčija odluka u konačnici.

Vidjeli smo da nema potrebe za premještanjem bilo gdje iz sarajevske bolnice. Prema nekim procjenama, on bi trebao ostati ovdje idućih petnaestak dana, a očekuje se kako će nakon toga biti pušten na kućno liječenje, dodali su Iiz KCU.

Pero Gudelj se u sarajevskoj bolnici nalazi od ranjavanja 10. kolovoza. Iako liječnici na početku nisu bili optimistični oko oporavka vlasnika poduzeća “FIS”, njegovo stanje je jako brzo postalo zadovoljavajuće, a i liječnici su govorili kako ne mogu vjerovati da se Gudelj tako brzo oporavlja od teških ozljeda koje je zadobio. Nakon fizikalne terapije očekuje se kako će Gudeljevo stanje biti izuzetno dobro, te kako će se u konačnici moći vratiti svojim obvezama. Za sada je sigurno kako Gudelj ostaje u Sarajevu do kraja mjeseca.

 

drukciji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/