Organizovano ukinuta zvanična Facebook stranica portala Bugojno Danas

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/
Hvala svima koji su nas podržavali ili podržavaju, možete nas pronaći na novoj Facebook stranici Bugojno Danas portal, podijelite članak na svoj profil. Sada ste nam najpotrebniji!

Sinoć je u kasnim satima blokirana zvanična Facebook stranica našeg portala Bugojno Danas koja je brojala preko 104 000 lajkova. Nakon što smo apelovali od Facebook podrške da je ponovo aktiviraju, odbili su sa rečenicom “All Pages must comply with the Facebook Page Guidelines” što znači da sve Facebook stranice moraju biti u skladu sa Facebook pravilima, dakle iz toga se može vidjeti da je neko tražio iglu u plastu sijena da nas sruši i organizovano prijavi Facebook administraciji, jer sa većim brojem prijava Facebook detaljnije provjerava Facebook stranice i traži stvari koje krše njihova pravila u najmanjim količinama.

Velika većina objava koje smo objavljivali su bile autorske objave, dok su ostale objave bile aktuelne vijesti iz države odnosno poneka fotografija ili video kako bi zabavili naše fanove.

Nažalost i to nekome smeta pa je tražio propust koji smo napravili, ako jesmo neka nam se ne ponovi, ali ga je neko sa oduševljenjem našao i odlučio srušiti najbrojniju Facebook stranicu u SBK nekog medija.

Svima smo dali potpunu slobodu govora bez brisanja komentara i blokiranja koristika, osim u slučajevima kada dođe do vrijeđanja na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi.

To se desilo prije na par sati od zvaničnog početka predizborne kampanje što stvara dodatnu sumnju da je politika umješala svoje ruke.

Prvi smo u Bugojnu koji smo promovisali grad snimcima iz zraka, prikazivali ljepote grada kroz jedinstvene fotografije i snimke, nažalost i to nekome smeta.

Pretrpjeli smo brojne hakerske napade na portal www.bugojno-danas.info, opet smo se uspjeli odbraniti i nastaviti raditi posao kako najbolje znamo.

Mi nastavljamo kako smo i navikli, brzo, kvalitetno, objektivno i nezavisno od bilo koje stranke ili pojedinca.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/