OO SDP BiH BUGOJNO PREDSTAVILA SVOJE KANDIDATE NA PREDSTOJEĆIM LOKALNIM IZBORIMA

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/


02.09. je u Bosni i Hercegovini zvanično počela predizborna kampanja za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 2. oktobra 2016. godine. Tim povodom, Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Bugojno održala je press konferenciju na kojoj su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće.

OO SDP BiH Bugojno imat će listu sa trideset kandidata. Također,  OO SDP BiH Bugojno će svoju punu podršku dati doktoru Asmiru Karadži, nezavisnom kandidatu za načelnika Općine Bugojno.

Nosilac liste je Admir Škandro, aktuelni predsjednik OO SDP BiH Bugojno, te je u svom obraćanju medijima rekao:

„Naša lista je sastavljena od stručnih, profesionalno dokazanih i aktivnih ljudi u našoj lokalnoj zajednici, koji će svojim zajedničkim angažmanom raditi  za dobrobit svih građana našeg grada. 50% liste čine mladi visokoobrazovani i stručni ljudi, koji žive u svim dijelovima naše općine, i kojima je na taj način data prilika da se uključe u rješavanje lokalne problematike.

Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Bugojno ima svoj izborni program za Lokalne izbore 2016. godine koji je javno predstavljen građanima Bugojna u maju ove godine. Vezan je konkretno za Općinu Bugojno, te će građanima biti detaljnije prezentiran u toku predizborne kampanje.

Cilj nam je da narednih mjesec dana predizborne kampanje posjetimo sve građane naše lokalne zajednice.

Želimo da kroz zajedničke razgovore nađemo najbolji način za rješavanje naših problema, da radimo na stvaranju novog ljepšeg Bugojna koje će biti mjesto ugodnog življenja za sve građane Bugojna, za sve nas.“

OO SDP BiH Bugojno

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/