ŽNK Iskra: U Bosansku Krupu po jesenju titulu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometašice Iskre, lider u Prvoj ženskoj ligi Federacije grupa Jug, sutra će u 12:00 sati odmjeriti snage sa jednim od glavnih konkurenata za osvajanje prvog mjesta, ekipom Željezničara 2011 iz Bosanske Krupe.

Ovaj susret su u redovima ŽNK Iskra Bugojno shvatili veoma ozbiljno, pa je ekipa već danas u 15 sati otputovala put Krupe, kako bi se što bolje spremila za sutrašnji meč. Agilna Uprava kluba tako je još jednom pokazala da je ovaj klub organizaciono ali i u svakom drugom pogledu na veoma visokom nivou, za što svakako zaslužuju sve pohvale. Raduje da su sve igračice spremne za sutrašnji meč protiv drugoplasirane momčadi na tabeli, te se svi nadaju da bi se Plave dame u Bugojno mogle vratiti kao jesenje šampionke. Iako se to u kojem slučaju ne desi, Bugojanke su u velikoj prednosti s obzirom da im glavni rivali Željezničar 2011 i Čapljina u drugom dijelu sezone dolaze u Bugojno.

Imamo tešku utakmicu kod ekipe Željezničara koja u posljednje vrijeme igra veoma dobro. Mi se idemo nadigravati i pokušati ostvariti dobar rezultat. Sve osim poraza u ovom susretu bi nam odgovaralo, kazao je uoči polaska u B.Krupu za Bugojno-danas.info trener ŽNK Iskra Bugojno Salim Duraković.

U ime redakcije portala Bugojno-danas.info Ženskom nogometnom klubu Iskra želimo puno sreće u sutrašnjem duelu te se nadamo najboljim vijestima iz Krajine.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/