OO SDP BiH BUGOJNO: Nadamo se da će izabrani načelnik i stranke koje su dobile podršku naših građana raditi za sve građane Bugojna

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Bugojno zahvaljuje svim građanima na iskazanoj podršci koju su pružili kandidatima Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Bugojno za Lokalne izbore 2016. godine.

Vodili smo korektnu kampanju i cilj nam je bio da dođemo do što većeg broja ljudi, da im predstavimo naš izborni program, i porazgovaramo o tekućim problemima mjesnih zajednica koje smo posjetili i predložimo način rješavanja istih.

Ovom prilikom želimo zahvaliti našim članovima, simpatizerima, građanima Bugojna koji su podržali nezavisnog kandidata za načelnika doktora Asmira Karadžu.

Čestitamo doktoru Asmiru Karadži na osvojenim glasovima, i žao nam je što narod nije prepoznao rad, zalaganje za naš grad i sve građane Bugojna.

Nadamo se da će izabrani načelnik i stranke koje su dobile podršku naših građana raditi za sve građane Bugojna, te da će opravdati povjerenje svojih glasača.

Vijećnici Općinskog vijeća ispred SDP-a će, kao i do sada, raditi u interesu svih građana Bugojna.

 

S poštovanjem,

 

                                                                                                                      OO SDP BiH BUGOJNO

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/