OO SBB Bugojno – Saopštenje za javnost

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Svjedoci ste događanja na 11. sjednici Općinskog vijeća Bugojna te stoga kao aktivni sudionici osjećamo potrebu da se obratimo širem auditorijumu i iskažemo ovim putem još jedanput svoje negodovanje nedolićnim potezima aktualne većine u Općinskom vijeću na čelu sa aktuelnim Načelnikom.

Na našu inicijativu željeli smo sa najvišeg zakonovavnog mjesta u našem gradu da uputimo podršku generalu Atifu Dudakoviću i time se na dostojan i miran način pridružimo hiljadama građana iz drugih općina i gradova koji su to uradili.

Ne moramo i nećemo obrazlagati šta se i zbog čega dešavalo na sjednici, samo ćemo na ovaj način ponovo izraziti podršku generalu koji je i u ratu a evo izgleda i u miru mnogima bio a i ostao kamen spoticanja u njihovim namjerama, bedem na putu onima koji su rušili naše džamije i ubijali nas Bošnjake.

Ovim putem pozivamo sve patriote, domoljube koji su bili spremni kad je bilo najteže stati sa našim generalom na branik otađbine, da zajedno izrazimo podršku i zahvalu za sve šta je general Dudaković učinio za nas i našu zemlju i nadamo se da nećemo ostati usamljeni u ovom činu jer samo u ISTINSKOM JEDINSTVU je naša snaga a u jedinstvu sa onima kojima smeta naš čovjek i njegovo herojstvo nije snaga nego sramota i kukavičluk i zato dignimo glave i ne dozvolimo više lažne parole jedinstva nego učinimo da budemo konačno svoji na svom, ne dozvolimo da nas farbaju i kreće kao što su krećili ono što se u civiliziranom svijetu ne kreći jer očito smatraju da po završetku krčenja crnogoričnog drveća po parkovima aleje kestenova nastave ali ne po voćnjacima u svojim mahalama nego po nama.

Nadamo se da im makar to nećemo dozvoliti i da je došlo vrijeme da jedinstveno dignemo svoj glas.

Bugojno, 08.05.2018.god OO SBB Bugojno

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o