Ogorčeni roditelj otkriva gdje se uplaćuju članarine u NK Iskra

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Kao što je svima i poznato, trenutno stanje u Nogometnom klubu Iskra nije za pohvaliti, čak naprotiv, sam rang takmičenja (Druga liga FBiH grupa Zapad) govori da se klub nalazi na veoma niskim granama.

Stanje u klubu je prema onome što su nam iz kluba priznali neki od zaposlenika najteže od samog postojanja kluba, ali najviše boli to da svjetla na kraju tunela nema. Dok seniorski tim Iskre vodi bitke po mjesnim zajednicama naše zemlje, ni stanjem u omladinskom pogonu nije ništa bolje. Naime, našoj redakciji javio se jedan od roditelja čiji sin nosi dres mladih selekcija Iskre, a koji nam je ispričao činjenicu koja bi sigurno mogla zgroziti javnost, te se nadamo i pokrenuti neke stvari sa mrtve tačke.

Ja kao roditelj negodujem zašto članarinu za dijete ne plaćam na ime NK Iskra jer je dijete član tog kluba već na račun Sportskog saveza Općine Bugojno. Pričaju ti koji vode savez da im je stalo da Iskra stane na zdrave noge, pa zašto onda ne uplaćujemo na račun Iskre, pita se roditelj koji nas je zamolio da ostane anoniman.

Zanimljivo je i to da je poveznica između Iskre i Sportskog saveza Općine Bugojno, predsjednik tog saveza Nedžad Šečić. Naime, dok obavlja dužnost predsjednika saveza, Šečić je i predsjednik Upravnog odbora tima sa Jaklića, a u slobodno vrijeme obavlja i dužnost redara i policajca na stadionu s obzirom da je proteklog vikenda zabranio ulaz na stadion novinaru našeg portala.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o