EKSKLUZIVNO: Ermin Zec dobio poziv selektora Mehmeda Baždarevića!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Bosanskohercegovački napadač Ermin Zec briljira u dresu turskog Balikesirspora. Nekadašnji napadač Iskre, Šibenika, Genclerbirligija i Rijeke pruža fantastične partije, a našao se i u idealnom timu 32.kola Super lige Turske.

Bugojanac je u proljetnom dijelu sezone postigao sedam pogodaka, a ove partije probudile su i sportsku javnost u našoj zemlji koja očekuje da se brzonogi napadač nađe na spisku selektora naše nogometne reprezentacije Mehmeda Baždarevića.

Bažadarević je u više navrata izjavljivao da je Zec realna opcija u napadu naših Zmajeva, a u prilog tome idu i veome male minutaže i slabe partije naših glavnih napadača Edina Džeke i Vedada Ibiševića u svojim klubovima.

Kako ekskluzivno saznaje bugojno-danas.info, Zec će se sigurno naći na spisku selektora Baždarevića za duel kvalifikacija sa Izraelom. Posljednji meč u dresu nogometne reprezentacije naše zemlje Zec je odigrao u duelu sa Bjelorusijom 6.septembra 2011.godine.

 

Izvor: bugojno-danas.info/Samir Mlaćo

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o