Održana 3. proširena sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH SBK/KSB

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U četvrtak, 31.03.2016.godine u sali Općine Travnik održana je 3.proširena sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH SBK/KSB sa članovima OIŠ SBK/KSB.

Sekretarka KO SDP BiH SBK/KSB Fatima Lendo-Fajkić upoznala je prisutne o radu Predsjedništva između sjednica KO SDP BiH SBK/KSB. Također, na sjednici je usvojen i Nacrt izbornog programa KO SDP BiH SBK/KSB za lokalne izbore 2016.godine. Nacrt izbornog programa KO SDP BiH SBK/KSB urađen je na osnovu izbornih programa općinskih organizacija na nivou Srednjobosanskog kantona.

Potpredsjednik KO SDP BIH SBK/KSB Ismet Zulum prezentirao je prisutnim članovima Kantonalnog odbora i članovima Općinskih izbornih štabova projekat “Siguran glas”, koji predstavlja značajan dio kampanje SDP BiH na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednica FOŽ SDP SBK/KSB Savaldina Šutković upoznala je prisutne o proteklim aktivnostima FOŽ SDP BiH SBK/KSB, kao i o nadolazećim aktivnostima Foruma žena u vidu organiziranja javnih tribina u općinama Srednjobosanskog kantona na kojima će biti obrađene aktualne društvene teme. Nadalje, Predsjednik FOM SDP SBK/KSB iznio je informaciju o radu Foruma mladih na području SBK/KSB, kao spremnosti ovog interesnog oblika za rad na osnaživanju i povećanju broja članova Foruma mladih na području Srednjobosanskog kantona.

Kantonalni odbor SDP BiH SBK/KSB nastavlja s aktivnostima s akcentom na pripreme za lokalne izbore 2016.

KO SDP BiH SBK/KSB
ODNOSI S JAVNOŠĆU

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/