Održan prvi radni sastanak organizacionog odbora “5. Sajma obrta, poduzetništva i turizma SBK/KSB 2016. godine”

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/bingoosmica/

U prostorijama Općeg udruženja obrtnika poslodavaca Donji Vakuf nedavno je održan prvi radni sastanak organizacionog odbora “5.Sajma obrta, poduzetništva i turizma SBK/KSB 2016. godine” koji će se održati zadnji vikend u maju od 26.-28. 05.2016. godine.

– Kao i do sada implementator projekta je udruženja, Vlada SBK/KSB pokrovitelj, općina Donji Vakuf, Kantonalno ministarstvo privrede, Kantonalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. Kao i do sad, tražit će se podrška od ostalih općina sa područja SBK/KSB, kao raznih sponzora koji za to iskažu interes – rekao je zamjenik predsjednika Organiziacionog odbora Sajma Ibrahim – Pajo Ajanović.

ibrahim-pajo-ajanovic11

Ajanović: Tražit će se podrška od ostalih općina sa područja SBK

Ajanović dodaje dau sklopu sajma će i ove godine biti gastro kutak prezentacija domaćih tradicionalnih jela, te promocija Privredno-turističkog vodiča općine Donji Vakuf

– Spoljni saradnici ispred ministarstva privrede su Mirsad Delić, a ispred ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Maroš Snježana, a predsjednik Organiziacionog odbora sajma je načelnik općine Donji Vakuf. Huso Sušić – istakao je Ajanović.

Autor: A. Vr.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/