Odgovorili ste ko je kriv što mladi nemaju perspektivu u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Portal Bugojno Danas je pokrenuo niz anketa koje ćemo provoditi svake nedjelje a koje će trajati 7 dana, prethodne dvije su bile veoma uspješne s obzirom da pravo glasa imaju svi registrovani Facebook korisnici dakle stvarne osobe a ne botovi i slično.

Prethodna anketa koja je završila večeras glasila je: “86% vas poštovani čitatelji smatra da mladi nemaju perspektivu u Bugojnu. Koga smatrate odgovornim za to”.

Glasalo vas je ukupno 1575 od čega je vas 1094 ili 69% odgovorilo da je kriva Vlast: SDA, HDZ i koalicije, za to da mladi nemaju perspektivu, dok je 481 ili 31% odgovorilo da je kriv Načelnik i ostale stranke.

Sljedeće pitanje koje smo postavili našim čitateljima u novoj anketi večeras jeste: ” Odlazak doktora i usljed toga manjak stručnog osoblja, plaćanje paragon blokovima na pojedinim odjelima, ekspresna smjena direktorice Begović karakterišu stanje u bugojanskoj bolnici. Mnogo je u javnosti primjedbi i na rad Doma zdravlja u našem gradu, stoga je realno naše anketno pitanje: Da li ste zadovoljni zdravstvenim uslugama u Bugojnu?”

Glasati možete na našoj Facebook stranici Bugojno Danas, odziv je veliki i već je glasalo 1000 osoba.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o