Očišćena i uređena kuća u centru Bugojna koja je širila nesnosan smrad

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Jutros je počelo uklanjanje i čišćenje smeća i sekundarnih sirovina ispred kuće kod Doma zdravlja koja je predstavljala problem i prijetila opasnošću za zarazu s obzirom da se širio nesnosan smrad što od nakupljenog smeća što od pasa lutalica koji su okupljani na tome području.

Oko 15 sati je završeno uklanjanje smeća od strane J.K.U.P. Čistoća Bugojno i postavljanje zemlje na prostor gdje je bilo smeće. Nakon uređenja prostora, Vatrogasno društvo je vodom očistilo cijelu ulicu te sada prostor kod Doma zdravlja izgleda veoma lijepo.

Problem dvorišta je riješen uz pomoć načelnika Hasana Ajkunića, direktora J.K.U.P. Čistoća Emira Sarajlića, komunalnog inspektora i inspektora zaštite okoliša i stručnog saradnika za komunalne poslove.

Ovo je veoma značajno za Bugojno, to najbolje znaju oni koji su često pješačili ovom stranom trotoara gdje su često morali preći na drugu stranu zbog nesnosnog smrada koji je dolazio iz dvorišta ove kuće.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o