Obavijest za poduzetnike i obrtnike sa područja općine Bugojno

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/

Investicijska fondacija IMPAKT i Općina Bugojno kroz program podrške razvoju poduzetništva „YEP inkubator poslovnih ideja“ osiguravaju besplatnu savjetodavnu podršku za poduzetnike i obrtnike sa područja općine, koja će biti dostupna za vrijeme trajanja stanja nesreće u Federaciji BiH odnosno dok budu dostupni programi za saniranje negativnih posljedica na poslovanje privrednih subjekata uzrokovanih COVID 19 pandemijom.

Svi poduzetnici i obrtnici sa područja općine Bugojno koji su zainteresovani za savjetodavnu podršku za prevazilaženje negatvnih posljedica COVID 19 pandemije mogu svoj upit dostaviti putem e-mail adresa: bugojno@bih.net.ba ili info@impakt.ba. U tekstu mail-a odnosno prijavi je dovoljno da napišete Vaše ime i prezime, da dostavite podatke o Vašem obrtu ili privrednom društvu (naziv, adresu i ID broj), te kontakt detalje (broj telefona).

Pored savjetodavne podrške, zainteresovani će imati pristup platformi www.znanje.berzarada.ba koja sadrži neophodne informacije, formulare i odgovore na najčešće postavljena pitanja o načinima korištenja olakšica/podrške za poduzetnike i obrtnike. Pristup platformi je omogućen samo registrovanim korisnicima, a sama registracija je veoma jednostavna i zahtjeva unos korisničkog imena i šifre.

Kako bi se na adekvatan način oblikovao program savjetodavne podrške za postojeće poduzetnike i obrtnike na području općine Bugojno, pripremljen je kratak upitnik kako bi se stekao uvid u najznačajnije potrebe za podrškom koje će privrednim subjektima omogućiti normalizaciju poslovanja ali i dalji rast i razvoj. S tim u vezi, pozivaju se poduzetnici i obrtnici sa područja općine Bugojno da ispune upitnik na linku https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAYAAJoC9UNUMlRHTDA3VEdMMUdMVDJRWldWUTU5SThTUy4u

Odgovori će biti korišteni isključivo u naprijed navedene svrhe i dalje se neće distribuirati.

Mentorski program IMPAKT dio je programa podrške razvoju poduzetništva i očuvanja radnih mjesta pod nazivom „YEP inkubator poslovnih ideja“ koji će se implementirati u 2020. godini na području općine Bugojno, a u sklopu mjera ekonomskog oporavka i razvoja.

https://bit.ly/2A1012f https://www.paypal.me/BugojnoDanas1