NSŠ Globus Bugojno – Petodnevne pripreme u Neumu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Protekle sedmice članovi Nogometne sportske škole Globus Bugojno boravili su na petodnevnim pripremama u Neumu, a kako su istakli iz ove škole pripreme su protekle u najboljem redu.

Mladi članovi njih 45 te njihovi treneri predstavili su školu te grad Bugojno u najboljem svijetlu, a tokom pet dana mladi fudbaleri obavili su sjajne pripreme koje će im dobro doći za naredni period.

Nakon odrađenih priprema ekipa se vratila u Bugojnu, te će spremna dočekati II.Memorijalni turnir Petko i Cicko koji će biti međunarodnog karaktera, kao i Piksi kup koji će biti održan na Jahorini.

Treba istaći da kvalitetan rad ovoj školi nogometa ne prolazi nezapaženo pa u školu stalno pristižu novi članovi željni dokazivanja i kvalitetnog rada uz sjajne trenere.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/