Novogodišnji praznični popusti IT opreme u “Electronic Kuna” poslovnici

Otvaranjem ove poslovnice imamo cilj da lokalnom stanovništvu osiguramo kvalitetan izbor informatičke opreme, ali i opreme za sigurnosne sisteme. U prodajnom prostoru kupci mogu birati između najnovijih modela uređaja i opreme nekih od najvećih svjetskih brendova poput: Samsunga, HP-a, Acera, Asusa, Della te drugih proizvođača informatičke robe, elektronike i telefonije. Osim što nudimo široki asortiman vrhunskih proizvoda, firma osigurava UGRADNJU I SERVIS informatičke opreme, BESPLATNU DOSTAVU, MOGUĆNOST KUPOVINE NA RATE, kao i održavanje opreme PRAVNIM i FIZIČKIM licima. Povodom otvaranja poslovnice posjetitelji će imati priliku kupiti laptope, računare, printere i mobilne uređaje po posebnim promotivnim cijenama, a uz kupovinu u poslovnici proizvode je moguće naručiti i putem FB stranice.

U toku je novogodišnja praznična akcija gdje vas očekuju super popusti u našoj poslovnici.

Nova oprema dolazi non-stop zbog velike potražnje naših artikala.

Naš stručni tim certificiran je za obavljanje poslova tehničke zaštite. U saradnji sa Infotech security agencijom vršimo ugradnju najsavremenijih sigurnosnih sistema zadnje generacije.

Naš tim servisera će otklonuti sve kvarove koje prijavite. Domaći i najbolji izbor za sve vaše želje i zahtjeve.

Ljubitelji informatičke i elektroničke opreme novootvorenu poslovnicu “Electronic Kuna” mogu pronaći na adresi Bosanska 86 u blizini Ricky's bara.

Electronic Kuna možete zapratiti na Instagramu pod istim imenom, dok na Facebooku možete lajkati na stranici Electronic-Kuna d.o.o.