Novi Travnik: Nesavjesni vozač usmrtio pješakinju i pobjegao s mjesta nesreće

https://www.bugojno-danas.info/

U srijedu poslijepodne, u novotravničkom naselju Kalinska, u ulici Patriotske lige pronađeno je beživotno tijelo 52-godišnjakinje….

Naime, Policijskoj stanici Novi Travnik je prijavljeno kako se u ulici Patriotske lige u Novom Travniku nalazi beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

Uviđajem je ustanovljeno da je riječ o osobi inicijala A.M. rođenoj 1963. godine iz Novog Travnika. Službenici kriminalističke policije PU Travnik ustanovili su kako na tijelu postoje tragovi koji ukazuju da je osoba nastradala u prometnoj nesreći.

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužitelj koji je naredio obdukciju tijela nastradale, a službenici policije poduzimaju intenzivne mjere na otkrivanu identiteta vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći.Prema neslužbenim informacijama, vozač je skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće.

drukciji.ba

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/